Hakusanamainonta | Kustannustehokasta markkinointia | Mahon Digital

Hakusanamainonta

Hakusanamainonta, eli maksettu hakukonemainonta on toimiva, nopea ja erittäin kustannustehokas tapa tuoda yrityksesi suuren yleisön tietoisuuteen.

Markkinointipanostukset ovat usein rajalliset. Hakukonemainonta on kustannustehokasta ja voi tuoda panostuksellesi erittäin hyvän tuoton. Hakukonemainonta on myös mitattavin kaikista markkinointikanavista.

Kuinka me voimme auttaa?

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä isoista pieniin kaikilla toimialoilla ja näkemyksemme eri liiketoiminnan tasoista ja tarpeista on hyvä. Tuloksellisen palvelumme lähtökohta on ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminnan ydin ja tavoitteet. Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaansa tuloksellisesti verkossa ja varmistaa paras mahdollinen tuotto panostuksille.

Olemme virallinen Google Partner toimisto pitkällä kokemuksella ja asiantuntemuksella sekä menestyksellisten hakukampanjoiden toteuttaja.

Avullamme saavutat eri ostovaiheissa olevat asiakkaasi verkossa. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja mietitään teille toimivin strategia!

Hakukonemainonnan edut

– Oikean kohderyhmän tavoittaminen ja ohjaaminen yrityksesi verkkosivuille

– Yrityskuvan rakentaminen

– Myynnin kasvattaminen

– Markkinointipanostuksien tehostaminen

E: [email protected]
T: 010 279 9882
Mahon Digital Marketing Ltd.
Kauppiaskatu 5, 1. kerros
20100
Turku