Somemarkkinointi | Palvelut | Mahon Digital

Somemarkkinointi

Asiakkaasi ovat sosiaalisessa mediassa, onhan sinä myös? Suomessa Facebook ja Instagram ovat suosituimmat somealustat ja viime vuosien aikana myös hieman iäkkäämmät henkilöt ovat ottaneet nämä kanavat hyvin haltuun.

Sosiaalisen median potentiaalia ei pidä vähätellä. Somen avulla voit välittää yrityksesi viestiä tehokkaasti ja tavoittaa kokonaan uusia asiakkaita, sitouttaa nykyisiä ja lisätä kävijöiden sekä konversioiden määrää verkkosivuillasi! Sosiaalisen median mainonnan hallintointi vaatii kuitenkin paljon aikaa, suunnittelua ja panostuksia. Tärkeää on myös muistaa sosiaalisen median pelisäännöt, varsinkin kun esiinnyt yrityksesi tai brändisi nimissä.

NÄKYVYYS FACEBOOKISSA EI OLE ENÄÄ ILMAISTA

Sosiaalisessa mediassa voi näyttää sisältöä orgaanisesti sekä maksetun mainonnan kautta. Orgaanisella sisällöllä tarkoitetaan ilmaisen sisällön tuottamista sosiaaliseen mediaan, kuten kuvien, tekstien ja videoiden julkaisemista tai vaikkapa linkin jakamista ilman rahallista panostusta. Facebookin viime vuosien algoritmiuudistusten myötä yritysten julkaisema orgaaninen sisältö näkyy entistä heikommin. Mainostamalla sosiaalisessa mediassa voit kohdistaa mainoksesi tarkkaan haluamallesi kohderyhmälle ja lisätä sitä kautta brändisi tunnettuutta, verkkosivujen tuottavuutta ja tätä kautta kasvattaa myyntiäsi.

Ota yhteyttä lisätietoja varten! Katsotaan yhdessä miten voimme parhaiten varmistaa näkyvyytesi sosiaalisen median maailmassa. Tarjoamme myös konsultointia ja koulutusta aiheeseen liittyen, mikäli haluat mieluummin hoitaa yrityksesi somemainonnan itse.

E: [email protected]
T: 010 279 9882
Mahon Digital Marketing Ltd.
Kauppiaskatu 5, 1. kerros
20100
Turku