Digitaalisen markkinoinnin erikoisosaajat | Mahon Digital

Meistä

Mitä Me Teemme

Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka keskittyy hakukonemarkkinointiin, mukaanlukien hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan sekä sosiaalisen median. Suunnittelemme myös digitaalisia strategioita, teemme konsultointia, sekä hakukonemarkkinoinnin koulutusta. Toimipisteemme sijaitsevat Englannissa ja Suomessa.

Tiimiläiset

Picture of Saija

Saija

Founder, CEO

Digitaalinen maailma on ollut kotini viimeiset kaksitoista vuotta. Erikoisosaamistani urani alusta asti on ollut hakukonemainonta sekä optimointi niin hakukoneissa kuin sosiaalisessakin mediassa. Markkinointi ja mainonta ovat olleet alusta asti työurani keskipisteessä.

Tavoitteeni on jatkaa tällä polulla ja kasvattaa sekä Mahon Digitalin osaajien joukkoa ja toimintaa sekä asiakkaidemme liiketoimintaa niin paljon kuin mahdollista!

Picture of Terry

Terry

Operations Director

Tekniset ratkaisut ja yrityksen sisäiset prosessit ovat olleet urani aikana kiinnostukseni keskipisteessä. Keskittymiseni yrityksen kasvuun ja infrastruktuurin kehitykseen auttavat muita tiimin jäseniä keskittymään asiakkaisiimme ja puolestaan heidän liiketoiminnan kehittämiseen. Olen erittäin innokas teknologian seuraaja ja teen aina parhaani pysyäkseni ajan hermolla. Vapaa-aika kuluu puutarhassa ja festivaaleilla.

Picture of Teija

Teija

Business Strategist

Teija Leino on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytönnössä elänyt median murroksen. Teijan laaja-alainen kokemus mediasta, sanomalehdestä someen, näkyy hänen otteessaan toteuttaa valittua strategiaa. Teija innostuu kaikesta uudesta ja saa muutoksesta voimaa mennä eteenpäin. ”Haluan hyödyntää eri markkinoinnin ja viestinnän kanavia mahdollisimman tehokkaasti ja saada niistä kaiken irti.” sanoo Teija.

Teijan motto on “Muutos on mahdollisuus ja elämä kantaa.”

Picture of Emma

Emma

Projektipäällikkö

Opiskeluni Englannin kielen ja kauppatieteiden parissa on herättänyt minussa suuren kiinnostuksen siihen miten yrityksissä kommunikoidaan, sekä sisäisesti että ulospäin. Elämme tällä hetkellä erittäin digitaalisessa maailmassa, eikä digitaalisuuden loppua näy. Tämä tosiasia on saanut minut kiinnostumaan siitä, miten kuuluu kommunikoida erityisten digitaalisten verkkoalustojen kautta. Mahon Digitalilla saan ensiluokkaisen huomion siitä kuinka onnistunut online-markkinointi toimii ja mitkä ovat verkossa kommunikoinnin ja myynnin parhaat tavat.

Vapaa-aikana minut löytää kulttuurin maailmaan uppoutuneena tai perheeni ja ystävieni seurassa.

Picture of Johanna

Johanna

Koulutus- ja asiakkuuspäällikkö

Kiinnostuin viestinnästä ja digitaalisesta markkinoinnista tradenomi-opintojeni aikana Turun ammattikorkeakoulussa. Tykkään numeroista ja ongelmanratkaisusta, sekä nautin suunnattomasti työtehtävistä jossa saa käyttää omaa luovuuttaan. On siis aika luonnollista että ajauduin somemainonnan, Google-mainonnan ja hakukoneoptimoinnin pariin Mahon Digital perheeseen!

Digitaalisessa maailmassa mikään ei pysy turhan kauaa paikallaan, vaan asiat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Yksi työni parhaita puolia onkin jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen.

Lähellä sydäntäni: Musiikki, matkailu ja kaikki avaruuteen liittyvä.

Picture of Siru

Siru

Myynti ja markkinointi

Kiinnostukseni digitaalista markkinointia kohtaan heräsi aktiivisen sosiaalisen median käytön ohella ja vahvistui kauppatieteiden opintojeni parissa entistäkin laajemmaksi. Tänä päivänä digitaalisuus on noussut väistämättömäksi osaksi yritysten markkinointia. Oikein ymmärrettynä digitaalinen markkinointi tarjoaa arvokasta informaatiota asiakkaista ja vahvistaa asiakasorientoitunutta toimintatapaa entisestään. Pidänkin erilaisten datojen analysoinnista, joihin pohjaan luovempaa puoltani hyödyntäneet uudet (joskus jopa hullunkuriset) ideani. Dynaamisessa digitaalisessa maailmassa innovatiivisuus onkin välttämätöntä pitkäaikaisen onnistumisen kannalta.

Uteliaan luonteeni ja rakkauteni ruokaan siivittäminä, vapaa-ajalla matkailen joko naapuruston uuteen kahvilaan tai lontoolaiselle joulutorille.

E: [email protected]
T: 010 279 9882
Mahon Digital Marketing Ltd.
Kauppiaskatu 5, 1. kerros
20100
Turku