Digitaalisen markkinoinnin erikoisosaajat | Mahon Digital

Meistä

Mitä Me Teemme

Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka keskittyy hakukonemarkkinointiin, mukaanlukien hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan, sisältömarkkinoinnin sekä sosiaalisen median. Suunnittelemme myös digitaalisia strategioita, teemme konsultointia, sekä hakukonemarkkinoinnin koulutusta. Toimipisteemme sijaitsevat Englannissa Lontoossa, Virossa ja Suomessa.

Tiimiläiset

Picture of Saija

Saija

Founder, CEO

Digitaalinen maailma on ollut kotini viimeiset kaksitoista vuotta. Erikoisosaamistani urani alusta asti on ollut hakukonemainonta sekä optimointi niin hakukoneissa kuin sosiaalisessakin mediassa. Markkinointi ja mainonta ovat olleet alusta asti työurani keskipisteessä.

Tavoitteeni on jatkaa tällä polulla ja kasvattaa sekä Mahon Digitalin osaajien joukkoa ja toimintaa sekä asiakkaidemme liiketoimintaa niin paljon kuin mahdollista!

Picture of Terry

Terry

Operations Director

Tekniset ratkaisut ja yrityksen sisäiset prosessit ovat olleet urani aikana kiinnostukseni keskipisteessä. Keskittymiseni yrityksen kasvuun ja infrastruktuurin kehitykseen auttavat muita tiimin jäseniä keskittymään asiakkaisiimme ja puolestaan heidän liiketoiminnan kehittämiseen. Olen erittäin innokas teknologian seuraaja ja teen aina parhaani pysyäkseni ajan hermolla. Vapaa-aika kuluu puutarhassa ja festivaaleilla.

Picture of Emma

Emma

Project Manager

Opiskeluni Englannin kielen ja kauppatieteiden parissa on herättänyt minussa suuren kiinnostuksen siihen miten yrityksissä kommunikoidaan, sekä sisäisesti että ulospäin. Elämme tällä hetkellä erittäin digitaalisessa maailmassa, eikä digitaalisuuden loppua näy. Tämä tosiasia on saanut minut kiinnostumaan siitä, miten kuuluu kommunikoida erityisten digitaalisten verkkoalustojen kautta. Mahon Digitalilla saan ensiluokkaisen huomion siitä kuinka onnistunut online-markkinointi toimii ja mitkä ovat verkossa kommunikoinnin ja myynnin parhaat tavat.

Vapaa-aikana minut löytää kulttuurin maailmaan uppoutuneena tai perheeni ja ystävieni seurassa.

Picture of Eveliina

Eveliina

Head of Sales and Training

Innostukseni digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan heräsi opintojeni parissa Turun kauppakorkeakoulussa. Digitaalisuudessa minua kiehtovat alan alti muutuva dynaaminen ympäristö sekä sen monipuoliset mahdollisuudet. Olen erittäin iloinen päästessäni työssäni hyödyntämään innostustani alaan sekä työskentelemään mielenkiintoisten kampanjoiden ja asiakkaiden parissa. Vapaa aikana vierähtää monipuolisesti erilaisten asioiden parissa.

Mikään ei voita liikuntaa, luontoa tai laatuaikaa kavereiden kanssa.

Picture of Teija

Teija

Business Strategist

Teija Leino on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytönnössä elänyt median murroksen. Teijan laaja-alainen kokemus mediasta, sanomalehdestä someen, näkyy hänen otteessaan toteuttaa valittua strategiaa. Teija innostuu kaikesta uudesta ja saa muutoksesta voimaa mennä eteenpäin.
”Haluan hyödyntää eri markkinoinnin ja viestinnän kanavia mahdollisimman
tehokkaasti ja saada niistä kaiken irti.” sanoo Teija
Teijan motto on “Muutos on mahdollisuus ja elämä kantaa.”

Picture of Johanna

Johanna

Online Marketing Executive

Kiinnostuin viestinnästä ja digitaalisesta markkinoinnista tradenomi-opintojeni aikana Turun ammattikorkeakoulussa. Tykkään numeroista ja ongelmanratkaisusta, sekä nautin suunnattomasti työtehtävistä jossa saa käyttää omaa luovuuttaan. On siis aika luonnollista että ajauduin sosiaalisen median, hakukonemainonnan ja hakukoneoptimoinnin pariin Mahon Digital perheeseen!

Digitaalisessa maailmassa mikään ei pysy turhan kauaa paikallaan, vaan asiat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Yksi työni parhaita puolia onkin jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen.

Lähellä sydäntäni: Musiikki, matkailu ja kaikki avaruuteen liittyvä.

E: [email protected]
T: 010 279 9882
Mahon Digital Marketing Ltd.
Kauppiaskatu 5, 1. kerros
20100
Turku