Digitaalisen markkinoinnin erikoisosaajat | Mahon Digital

Meistä

Mitä Me Teemme

Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka keskittyy hakukonemarkkinointiin, mukaanlukien hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan, sisältömarkkinoinnin sekä sosiaalisen median. Suunnittelemme myös digitaalisia strategioita, teemme konsultointia, sekä hakukonemarkkinoinnin koulutusta. Toimipisteemme sijaitsevat Englannissa Lontoossa, Virossa ja Suomessa.

Tiimiläiset

Picture of Saija

Saija

Founder, CEO

Digitaalinen maailma on ollut kotini viimeiset kaksitoista vuotta. Erikoisosaamistani urani alusta asti on ollut hakukonemainonta sekä optimointi niin hakukoneissa kuin sosiaalisessakin mediassa. Markkinointi ja mainonta ovat olleet alusta asti työurani keskipisteessä.

Tavoitteeni on jatkaa tällä polulla ja kasvattaa sekä Mahon Digitalin osaajien joukkoa ja toimintaa sekä asiakkaidemme liiketoimintaa niin paljon kuin mahdollista!

Picture of Terry

Terry

Operations Director

Tekniset ratkaisut ja yrityksen sisäiset prosessit ovat olleet urani aikana kiinnostukseni keskipisteessä. Keskittymiseni yrityksen kasvuun ja infrastruktuurin kehitykseen auttavat muita tiimin jäseniä keskittymään asiakkaisiimme ja puolestaan heidän liiketoiminnan kehittämiseen. Olen erittäin innokas teknologian seuraaja ja teen aina parhaani pysyäkseni ajan hermolla. Vapaa-aika kuluu puutarhassa ja festivaaleilla.

Picture of Emma

Emma

Project Manager

Opiskeluni Englannin kielen ja kauppatieteiden parissa on herättänyt minussa suuren kiinnostuksen siihen miten yrityksissä kommunikoidaan, sekä sisäisesti että ulospäin. Elämme tällä hetkellä erittäin digitaalisessa maailmassa, eikä digitaalisuuden loppua näy. Tämä tosiasia on saanut minut kiinnostumaan siitä, miten kuuluu kommunikoida erityisten digitaalisten verkkoalustojen kautta. Mahon Digitalilla saan ensiluokkaisen huomion siitä kuinka onnistunut online-markkinointi toimii ja mitkä ovat verkossa kommunikoinnin ja myynnin parhaat tavat.

Vapaa-aikana minut löytää kulttuurin maailmaan uppoutuneena tai perheeni ja ystävieni seurassa.

Picture of Eveliina

Eveliina

Head of Sales and Training

Innostukseni digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan heräsi opintojeni parissa Turun kauppakorkeakoulussa. Digitaalisuudessa minua kiehtovat alan alti muutuva dynaaminen ympäristö sekä sen monipuoliset mahdollisuudet. Olen erittäin iloinen päästessäni työssäni hyödyntämään innostustani alaan sekä työskentelemään mielenkiintoisten kampanjoiden ja asiakkaiden parissa. Vapaa aikana vierähtää monipuolisesti erilaisten asioiden parissa.

Mikään ei voita liikuntaa, luontoa tai laatuaikaa kavereiden kanssa.

Picture of Johanna

Johanna

Online Marketing Executive

Kiinnostuin viestinnästä ja digitaalisesta markkinoinnista tradenomi-opintojeni aikana Turun ammattikorkeakoulussa. Tykkään numeroista ja ongelmanratkaisusta, sekä nautin suunnattomasti työtehtävistä jossa saa käyttää omaa luovuuttaan. On siis aika luonnollista että ajauduin sosiaalisen median, hakukonemainonnan ja hakukoneoptimoinnin pariin Mahon Digital perheeseen!

Digitaalisessa maailmassa mikään ei pysy turhan kauaa paikallaan, vaan asiat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Yksi työni parhaita puolia onkin jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen.

Lähellä sydäntäni: Musiikki, matkailu ja kaikki avaruuteen liittyvä.

Picture of Teija

Teija

Business Strategist

Teija Leino on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytönnössä elänyt median murroksen. Teijan laaja-alainen kokemus mediasta, sanomalehdestä someen, näkyy hänen otteessaan toteuttaa valittua strategiaa. Teija innostuu kaikesta uudesta ja saa muutoksesta voimaa mennä eteenpäin. ”Haluan hyödyntää eri markkinoinnin ja viestinnän kanavia mahdollisimman tehokkaasti ja saada niistä kaiken irti.” sanoo Teija.

Teijan motto on “Muutos on mahdollisuus ja elämä kantaa.”

Picture of Tiina

Tiina

Online Marketing Trainee

Kiinnostus digitaalista markkinointia kohtaan lähti halusta työskennellä monipuolisten tehtävien parissa ja dynaamisessa työympäristössä, joka vaatii samanaikasesti luovuutta, kykyä organisoida ja taitoa tulkita tuloksista kertovaa dataa. Jatkuvasti muuttuva digitaalinen toimintakenttä jättää tilaa myös innovoinnille ja jatkuvalle uusien asioiden oivaltamiselle. Innostukseni digitaalista markkinointia kohtaan näkyy myös opintosuuntauksessani, ja markkinoinnin pääaineopintojeni lisäksi opiskelen Turun Yliopistossa myös tietojärjestelmätieteitä ja psykologiaa. On mahtavaa päästä kerryttämään teoreettisen tiedon lisäksi myös käytännön kokemusta hakukoneoptimoinnista ja sosiaalisen median mainonnasta Mahon Digitalilla suoritetun harjoittelun myötä!

Vapaa-aikani kuluu useiden eri aktiviteettien merkeissä ja minut saattaa perjantai-iltana bongata niin lenkillä Aurajoen varressa, keikalla Helsingin keskustassa kuin teekupposen ääressä kaverin sohvalla.

E: [email protected]
T: 010 279 9882
Mahon Digital Marketing Ltd.
Kauppiaskatu 5, 1. kerros
20100
Turku