Olemme digitaalisen markkinoinnin toimisto ja erikoistumme
hakukoneoptimointiin hakusanamainontaan mainontaan somessa

Mahon Digital

Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, erikoistuen hakukonemarkkinointiin sekä sosiaalisen median mainontaan. Tarjoamme mielellämme myös konsultointia ja koulutuksia. Toimipisteemme sijaitsevat Englannissa ja Suomen Turussa.

Tutustu tiimiin ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

 

Tiimiläiset

Saija

Founder, CEO

Digitaalinen maailma on ollut kotini viimeiset kaksitoista vuotta. Erikoisosaamistani urani alusta asti on ollut hakukonemainonta sekä optimointi niin hakukoneissa kuin sosiaalisessakin mediassa. Markkinointi ja mainonta ovat olleet alusta asti työurani keskipisteessä.

Tavoitteeni on jatkaa tällä polulla ja kasvattaa sekä Mahon Digitalin osaajien joukkoa ja toimintaa sekä asiakkaidemme liiketoimintaa niin paljon kuin mahdollista!

Terry

Operations Director

Tekniset ratkaisut ja yrityksen sisäiset prosessit ovat olleet urani aikana kiinnostukseni keskipisteessä. Keskittymiseni yrityksen kasvuun ja infrastruktuurin kehitykseen auttavat muita tiimin jäseniä keskittymään asiakkaisiimme ja puolestaan heidän liiketoiminnan kehittämiseen. Olen erittäin innokas teknologian seuraaja ja teen aina parhaani pysyäkseni ajan hermolla.

Vapaa-aika kuluu puutarhassa ja festivaaleilla.

Teija

Business Strategist

Teija Leino on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytönnössä elänyt median murroksen. Teijan laaja-alainen kokemus mediasta, sanomalehdestä someen, näkyy hänen otteessaan toteuttaa valittua strategiaa. Teija innostuu kaikesta uudesta ja saa muutoksesta voimaa mennä eteenpäin. ”Haluan hyödyntää eri markkinoinnin ja viestinnän kanavia mahdollisimman tehokkaasti ja saada niistä kaiken irti.” sanoo Teija.

Teijan motto on “Muutos on mahdollisuus ja elämä kantaa.”

Digimarkkinoinnin ammattilainen Johanna Järäinen

Johanna

Koulutus- ja asiakkuuspäällikkö

Kiinnostuin viestinnästä ja digitaalisesta markkinoinnista tradenomi-opintojeni aikana Turun ammattikorkeakoulussa. Tykkään numeroista ja ongelmanratkaisusta, sekä nautin suunnattomasti työtehtävistä jossa saa käyttää omaa luovuuttaan. On siis aika luonnollista että ajauduin somemainonnan, Google-mainonnan ja hakukoneoptimoinnin pariin Mahon Digital perheeseen!

Digitaalisessa maailmassa mikään ei pysy turhan kauaa paikallaan, vaan asiat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Yksi työni parhaita puolia onkin jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen.

Lähellä sydäntäni: Musiikki, matkailu ja kaikki avaruuteen liittyvä.

Digimarkkinoinnin asiantuntija Siru Lehtonen

Siru

Myynti- ja markkinointipäällikkö

Kiinnostukseni digitaalista markkinointia kohtaan heräsi aktiivisen sosiaalisen median käytön ohella ja vahvistui kauppatieteiden opintojeni parissa entistäkin laajemmaksi. Tänä päivänä digitaalisuus on noussut väistämättömäksi osaksi yritysten markkinointia. Oikein ymmärrettynä digitaalinen markkinointi tarjoaa arvokasta informaatiota asiakkaista ja vahvistaa asiakasorientoitunutta toimintatapaa entisestään. Pidänkin erilaisten datojen analysoinnista, joihin pohjaan luovempaa puoltani hyödyntäneet uudet (joskus jopa hullunkuriset) ideani. Dynaamisessa digitaalisessa maailmassa innovatiivisuus onkin välttämätöntä pitkäaikaisen onnistumisen kannalta.

Uteliaan luonteeni ja rakkauteni ruokaan siivittäminä, vapaa-ajalla matkailen joko naapuruston uuteen kahvilaan tai lontoolaiselle joulutorille.

Digimarkkinoinnin asiantuntija JP

Juho-Petteri

Markkinointi- ja koulutussuunnittelija

Mainostaminen ja markkinointi on kiinnostanut minua jo kauan, mutta mielenkiintoni tarkentui digitaaliseen ympäristöön sen kasvavan merkityksen ja responsiivisuuden takia. Digitaalisuus on tullut jäädäkseen ja menestyäkseen liike-elämässä on pysyttävä kelkan kyydissä alati muuttuvilla verkkoympäristön rinteillä.

Eniten nautin työssäni juuri siitä, että asiat muuttuvat kokoajan ja aina löytyy uutta opittavaa. Tämä pitää tekemisen mielenkiintoisena ja motivoi minua kehittämään itseäni päivittäin.

Vapaa-aikanani viihdyn sohvalla joko virtuaalisessa maailmassa tai hyvien sarjojen ja elokuvien äärellä. Raahaudun kuitenkin usein lepolinnastani ihmisten ilmoille viettämään aikaa minulle tärkeimpien ihmisten kanssa.

Meille töihin?

Kiinnostaako digimarkkinointi? Oletko sinä tulevaisuuden digimarkkinoinnin ammattilainen?
Tarjoamme kiinnostavia ja kehittäviä työtehtäviä, monipuolisia ja eripituisia harjoittelujaksoja, unohtamatta mahtavia työkavereita.

Lähetä meille CV ja avoin hakemus ja katsotaan onko meillä yhteistä tulevaisuutta digimarkkinoinnin alalla!

Ota yhteyttä