Olemme digitaalisen markkinoinnin toimisto ja erikoistumme
hakukoneoptimointiin hakusanamainontaan mainontaan somessa

Mahon Digital

Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, erikoistuen hakukonemarkkinointiin sekä sosiaalisen median mainontaan. Tarjoamme mielellämme myös markkinoinnin konsultointia ja koulutuksia. Toimipisteemme sijaitsevat Englannissa ja Suomen Turussa.

Tutustu tiimiin ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

 

Tiimiläiset

Saija

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Digitaalinen maailma on ollut kotini viimeiset kaksitoista vuotta. Erikoisosaamistani urani alusta asti on ollut hakukonemainonta sekä optimointi niin hakukoneissa kuin sosiaalisessakin mediassa. Markkinointi ja mainonta ovat olleet alusta asti työurani keskipisteessä.

Tavoitteeni on jatkaa tällä polulla ja kasvattaa sekä Mahon Digitalin osaajien joukkoa ja toimintaa sekä asiakkaidemme liiketoimintaa niin paljon kuin mahdollista!

Teija

Liiketoimintajohtaja

Teija Leino on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytönnössä elänyt median murroksen. Teijan laaja-alainen kokemus mediasta, sanomalehdestä someen, näkyy hänen otteessaan toteuttaa valittua strategiaa. Teija innostuu kaikesta uudesta ja saa muutoksesta voimaa mennä eteenpäin. ”Haluan hyödyntää eri markkinoinnin ja viestinnän kanavia mahdollisimman tehokkaasti ja saada niistä kaiken irti.” sanoo Teija.

Teijan motto on “Muutos on mahdollisuus ja elämä kantaa.”

Juho-Petteri

Digimarkkinoinnin asiantuntija, kouluttaja

Mainostaminen ja markkinointi on kiinnostanut minua jo kauan, mutta mielenkiintoni tarkentui digitaaliseen ympäristöön sen kasvavan merkityksen ja responsiivisuuden takia. Digitaalisuus on tullut jäädäkseen ja menestyäkseen liike-elämässä on pysyttävä kelkan kyydissä alati muuttuvilla verkkoympäristön rinteillä.

Eniten nautin työssäni juuri siitä, että asiat muuttuvat kokoajan ja aina löytyy uutta opittavaa. Tämä pitää tekemisen mielenkiintoisena ja motivoi minua kehittämään itseäni päivittäin.

Vapaa-aikanani viihdyn sohvalla joko virtuaalisessa maailmassa tai hyvien sarjojen ja elokuvien äärellä. Raahaudun kuitenkin usein lepolinnastani ihmisten ilmoille viettämään aikaa minulle tärkeimpien ihmisten kanssa.

Iita

Markkinointisuunnittelija

Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median jatkuva kehittyminen ovat kiinnostaneet minua jo pitkään. Digitaalisuus tarjoaa paljon mahdollisuuksia sekä jatkuvaa oppimista muuttuvalla alalla. Itseni ja osaamiseni kehittäminen pitää työn innostavana ja mielenkiintoisena.

Vapaa-ajallani rentoudun ulkoillen, koiran kanssa agilitykentällä sekä hyvien sarjojen ja käsitöiden parissa.

Sanna

Markkinointisuunnittelija

Sanna Räikkönen kiinnostui jo tradenomiksi opiskellessaan erityisesti digitaalisesta liiketoimintaympäristöstä ja -markkinoinnista. Sanna on positiivinen, helposti lähestyttävä ja innostuu kaikesta uudesta.

“Markkinointi ja mainonta ovat monitasoinen maailma, jossa ei koskaan tulla valmiiksi. Juuri se tekee tästä työstä todella mielenkiintoisen”, sanoo Sanna.

Vapaa-aikana Sanna viihtyy kotona perheeni kanssa ja nauttii pitkistä metsälenkeistä koiransa kanssa. Myös kuntosali, laulaminen ja teatteri ovat hänelle rakkaita harrastuksia.

Petra

Markkinointisuunnittelija

Opiskellessa kiinnostus aina viittasi markkinointiin. Yrittäjyyteen suuntautuneessa opiskelussa tuli koettua paljon erilaisia projekteja ja niistä aina parhaiten jäi mieleen markkinointi-osuus. Mahon Digitalilla ollessa harjoittelijana halu kehittyä tällä alalla syventyi vielä enemmän ja nyt alkaa kehitys työntekijänä.

Vapaa-aika kuluu eniten koiran tai ystävien seurassa sekä hyvien tv-sarjojen tai piirtämisen parissa.

Meille töihin?

Tule tekemään kanssamme vaikuttavaa digimarkkinointia ja kehittymään alan huipuksi.
Meillä jokainen pystyy vaikuttamaan työhönsä ja sen kehittämiseen.
Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja hyvää tiimihenkeä.
Olemme yhtenäinen joukkue, joka osaa iloita työkaverin onnistumisista.
Kaiken lähtökohtana on aidosti toisistamme välittävä kulttuuri

Lähetä meille CV ja avoin hakemus ja katsotaan onko meillä yhteistä tulevaisuutta digimarkkinoinnin alalla!

Ota yhteyttä