Olemme digitaalisen markkinoinnin toimisto ja erikoistumme
hakukoneoptimointiin hakusanamainontaan mainontaan somessa

Mahon Digital

Mahon Digital on digitaalisen markkinoinnin toimisto, erikoistuen hakukonemarkkinointiin sekä sosiaalisen median mainontaan. Tarjoamme mielellämme myös markkinoinnin konsultointia ja koulutuksia. Toimipisteemme sijaitsevat Englannissa ja Suomen Turussa.

Tutustu tiimiin ja ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

 

Tiimiläiset

Saija

Founder, CEO

Digitaalinen maailma on ollut kotini viimeiset kaksitoista vuotta. Erikoisosaamistani urani alusta asti on ollut hakukonemainonta sekä optimointi niin hakukoneissa kuin sosiaalisessakin mediassa. Markkinointi ja mainonta ovat olleet alusta asti työurani keskipisteessä.

Tavoitteeni on jatkaa tällä polulla ja kasvattaa sekä Mahon Digitalin osaajien joukkoa ja toimintaa sekä asiakkaidemme liiketoimintaa niin paljon kuin mahdollista!

Teija

Business Strategist

Teija Leino on markkinoinnin, viestinnän ja myynnin ammattilainen sekä kokenut kouluttaja. Hän on tehnyt pitkän, yli 20 vuoden työuran, media-alalla ja käytönnössä elänyt median murroksen. Teijan laaja-alainen kokemus mediasta, sanomalehdestä someen, näkyy hänen otteessaan toteuttaa valittua strategiaa. Teija innostuu kaikesta uudesta ja saa muutoksesta voimaa mennä eteenpäin. ”Haluan hyödyntää eri markkinoinnin ja viestinnän kanavia mahdollisimman tehokkaasti ja saada niistä kaiken irti.” sanoo Teija.

Teijan motto on “Muutos on mahdollisuus ja elämä kantaa.”

Johanna

Koulutus- ja asiakkuuspäällikkö

Kiinnostuin viestinnästä ja digitaalisesta markkinoinnista tradenomi-opintojeni aikana Turun ammattikorkeakoulussa. Tykkään numeroista ja ongelmanratkaisusta, sekä nautin suunnattomasti työtehtävistä jossa saa käyttää omaa luovuuttaan. On siis aika luonnollista että ajauduin somemainonnan, Google-mainonnan ja hakukoneoptimoinnin pariin Mahon Digital perheeseen!

Digitaalisessa maailmassa mikään ei pysy turhan kauaa paikallaan, vaan asiat muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti. Yksi työni parhaita puolia onkin jatkuva oppiminen ja itsensä kehittäminen.

Lähellä sydäntäni: Musiikki, matkailu ja kaikki avaruuteen liittyvä.

Juho-Petteri

Markkinointi- ja koulutussuunnittelija

Mainostaminen ja markkinointi on kiinnostanut minua jo kauan, mutta mielenkiintoni tarkentui digitaaliseen ympäristöön sen kasvavan merkityksen ja responsiivisuuden takia. Digitaalisuus on tullut jäädäkseen ja menestyäkseen liike-elämässä on pysyttävä kelkan kyydissä alati muuttuvilla verkkoympäristön rinteillä.

Eniten nautin työssäni juuri siitä, että asiat muuttuvat kokoajan ja aina löytyy uutta opittavaa. Tämä pitää tekemisen mielenkiintoisena ja motivoi minua kehittämään itseäni päivittäin.

Vapaa-aikanani viihdyn sohvalla joko virtuaalisessa maailmassa tai hyvien sarjojen ja elokuvien äärellä. Raahaudun kuitenkin usein lepolinnastani ihmisten ilmoille viettämään aikaa minulle tärkeimpien ihmisten kanssa.

Sini

myynti ja markkinointi

Käytän aktiivisesti sosiaalisen median eri kanavia ja siitä heräsikin kiinnostus digimarkkinointia kohtaan. Digitaalisuus antaa laajat mahdollisuudet markkinoinnin parissa ja se tekeekin sen parissa työskentelystä mielenkiintoista. Työssä parasta on itsensä jatkuva kehittäminen, sillä digitaalinen maailma muuttuu koko ajan. Innostun helposti uusista asioista ja lähden rohkeasti kokeilemaan uutta.

Vapaa-ajalla tykkään työn vastapainoksi käydä kuntosalilla ja rentoutua lempi sarjojen ja hyvän seuran parissa. Tykkään matkustamisesta ja uusiin paikkoihin tutustumisesta.

 

Iita

Harjoittelija

Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median jatkuva kehittyminen on kiinnostanut minua jo pitkään. Digitaalisuus tarjoaa paljon mahdollisuuksia sekä jatkuvaa oppimista muuttuvalla alalla. Opintojeni aikana syvempi tutustuminen hakukoneoptimointiin, Google- ja somemainontaan innosti minua hakemaan harjoitteluun Mahon Digitalille. Odotan innolla itseni ja osaamiseni kehittämistä käytännön töiden parissa tässä innostavassa työporukassa.

Vapaa-ajallani rentoudun ulkoillen, koiran kanssa agilitykentällä sekä hyvien sarjojen ja käsitöiden parissa.

Meille töihin?

Kiinnostaako digimarkkinointi? Oletko sinä tulevaisuuden digimarkkinoinnin ammattilainen?
Tarjoamme kiinnostavia ja kehittäviä työtehtäviä, monipuolisia ja eripituisia harjoittelujaksoja, unohtamatta mahtavia työkavereita.

Lähetä meille CV ja avoin hakemus ja katsotaan onko meillä yhteistä tulevaisuutta digimarkkinoinnin alalla!

Ota yhteyttä