Koulutamme niin yksinyrittäjiä kuin suurempien yritysten tiimejä hyödyntämään digimarkkinoinnin mahdollisuuksia liiketoiminnassa. Kerro meille tilanteesi, niin räätälöimme teille koulutuspäivän tai koulutuskokonaisuuden tarpeidenne mukaan! Pääasialliset koulutusalueemme ovat hakukoneoptimointi, Google-mainonta, mainonta Facebookissa, Instagramissa, TikTokissa sekä Google Analyticsin ja Google Data Studion käyttö.

Koulutuksistamme sanottua

“Turun kesäyliopisto on tehnyt koulutusyhteistyötä Mahon Digitalin kanssa jo pitkään. Digimarkkinoinnin täsmäkoulutukset ovat saaneet asiakkailtamme erinomaista palautetta. Käytännönläheinen ja innostava opetus yhdistettynä uusimpaan tietoon ja osaamiseen ovat olleet koulutustemme kulmakiviä. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Mahon Digitalin kanssa.”

– Mikko Suhonen, Koulutussuunnittelija, Turun kesäyliopisto

 

”Tampereen kesäyliopisto on järjestänyt useita digimarkkinoinnin koulutuksia Mahon Digitalin kanssa. Ensimmäinen koulutus, hakukoneoptimoinnin perusteet, järjestettiin huhtikuussa 2018. Kouluttajina ovat toimineet Eveliina Paunonen ja Johanna Järäinen. Opiskelijapalaute on ollut erinomaista ja yhteistyö kouluttajien kanssa sujuu erittäin hyvin.”

– Anu Urhemaa, Koulutuspäällikkö, Tampereen kesäyliopisto

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva digimarkkinoinnin koulutuskokonaisuus! Tarjoamme myös konsultointia. Katso myös avoimet koulutukset!