Digimarkkinoinnin parhaat käytännöt ja työkalut ovat jatkuvan muutoksen alla, eikä ole ihme, että nämä saattavat aiheuttaa hieman päänvaivaa – varsinkin jos niitä ei käytä jokapäiväisessä työssään!

Digitaalisen markkinoinnin työkalujen ja strategioiden avulla varmistetaan esimerkiksi tärkeimpien kohderyhmien ohjaaminen yrityksesi nettisivuille niin, että saavutat halutut tulokset. Haluaisitko esimerkiksi kasvattaa verkkokaupan myyntiä tai saada lisää liidejä verkkosivujesi kautta? Konsultointi voi olla yleinen kartoitus hyödyntämättömistä potentiaaleista tavoittaa asiakkaasi, tai vaikkapa täsmäkonsultointi videoiden katseluiden mittauksesta Google Tag Manager työkalun avulla! Konsultoinnin lisäksi tarjoamme myös digimarkkinoinnin koulutuksia.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää miten voisimme olla parhaiten avuksi!

 

Konsultoinnista sanottua

“Johannan asiantuntevan ohjauksen avulla olen oppinut tehokkaasti ymmärtämään Googlen työkaluja”
Kristiina Sälve, Cerion Solutions Oy

“Teen yhdessä puolisoni kanssa Kauneushoitola Onnentunteen, sekä Onnentunteen Verkkokaupan Google markkinointia. Olemme opiskelleet aihetta paljon erilaisten kurssien ja webinaarien kautta, sekä käyttäneet ammattilaista hoitamaan mainostiliämme. Kokonaisuus on laaja ja Googlen työkalut monipuolisuudellaan haastavia, mutta nyt Mahon Digitalin henkilökohtaisen sparrauksen jälkeen olemme kirkkaasti kartalla.”

Heidi ja Lasse, Kauneushoitola Onnentunne

“Olen tosi tyytyväinen, että päädyimme yhteistyöhön, sillä osasitte rakentaa sisällön juuri sellaiseksi, mitä toivoin ja tarvitsin. Materiaali lukuisine linkkeineen on hyvä, ja antaa mahdollisuuden vielä syventää tietoja. JP:lla on hyvä ote valmentajana, syvä asiantuntemus ja kyky luoda valmennukseen rento ja avoin tunnelma 😊.”

Laura Santasalo, Sansec Partners Oy